ZinkcliQHet ZinkcliQ systeem lijkt op de deklijst die we kennen en al heel lang gebruiken. ZinkArt heeft echter met succes dit systeem doorontwikkeld naar een moderne variant.

Het ZinkcliQ deklijstsysteem is verkrijgbaar in diverse breedte en lengte maten. Momenteel bieden wij de breedte maten 40 en 70 mm aan. De breedte maat 40 of 70 mm geeft het aantal mm tussen de kraal en de staart van de deklijst aan. De lengte maat is de lengte van de deklijst zonder het overlappende gedeelte voor de soldeerverbinding. De lengtematen zijn oplopend van 0.5m naar 2.0m met een verloop van telkens 0.25m in alle rechte deklijsten.

Ga voor de complete handleiding naar www.zinkcliq.nl

De ZinkcliQ heeft als groot voordeel dat op kleinere daken en tussen muren de deklijst niet meer geschoven, maar simpel over de speciaal ontwikkelde klang gedraaid wordt. ZinkcliQ is leverbaar in diverse breedtematen. Met vaste binnen- en buitenhoeken en compleet voorbewerkte deklijsten voor aansluiting tegen gevel en daken in verschillende lengtematen is altijd het benodigde product voorhanden.

ZinkcliQ werkt makkelijk, ergonomisch en snel.

Ga voor meer informatie naar www.zinkcliq.nl


Copyright © 2018 ZinkArt Designed by Mooiwurk.nl