ZinkArt
Janssenlaan 120-5
9207 JD Drachten
T 088-9465278
info@zinkart.nl

rekeningnummer:
NL85Rabo0155596322
KvK-nummer:
60492341
BTW-nummer:
NL853934332b01

Postadres
Fûgelliet 47
9247 GD Ureterp

Openingtijden showroom en balie van 7.30 tot 17.00 uur, om zeker te zijn dat er iemand aanwezig is, graag van tevoren bellen voor een afspraak.

Inloggen:

Indien u voor de eerste keer bij ZinkArt bestelt, dient u een account aan te maken met uw gegevens.
Heeft u al eerder bij ons besteld, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres en eerder opgegeven wachtwoord

Betalen:

U kunt op de volgende manieren betalen:

IDeal

iDeal is een onafhankelijk betalingspartner die via een veilige verbinding de transactie plaats laat vinden.
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. U klikt op de iDeal-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van u betaalrekening afgeschreven en wij worden geļnformeerd dat de bestelling is betaald

Paypal

Om gebruik te maken van PayPal dient u zich eenmalig een account met uw bank- of creditkaartnummer aan te maken bij PayPal. Deze informatie wordt veilig en vertrouwelijk door PayPal bewaart Vervolgens kunt u online betalen voor de producten die u heeft gekocht. Transacties vinden plaats op een veilige SSL-verbinding

Overmaken

Na het invoeren van uw bestelling maakt u het bedrag zelf over. Dit kan dmv internetbankieren of met een overschrijfformulier. Dit brengt geen extra kosten met zicht mee, maar duurt over het algemeen 1 tot 3 werkdagen langer.

U kunt de betaling overmaken o.v.v. van uw ordernummer op rekeningnummer: NL85Rabo0155596322  
bic RABONL2U

Contante betaling

U kunt ook contant betalen bij afhaal, hierbij verzoeken wij u zoveel mogelijk gepast te betalen. Voor een vlotte service bij afhaal vragen wij u van tevoren een afspraak te maken.

Verzendkosten

tot 10 kg = 6,75 euro
tot 30 kg = 12,20 euro
boven 30 kg = 18,60 euro

Let op:Geen verzendkosten bij een minimum bestel order van 200.00 euro excl. btw.

Levertijden

Bij standaard artikelen bedraagt de levertijd 2 tot 3 dagen. Bij speciaal gemaakte artikelen bedraagt de levertijd meestal 5 tot 7 dagen afhankelijk van de bestelde producten en de beschikbaarheid van materialen.

Retour

Retournering goederen
Indien u goederen wilt retourneren dan dient u ons dit per e-mail via het contactformulier door te geven onder vermelding van uw ordernummer, de artikelnummers en aantallen die u wilt retourneren. Nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen kunt u de goederen conform gemaakte afspraken retourneren.

Dit kunt u ook telefonisch doen op nummer 088-9465278 Wij willen u er op wijzen dat speciaal gemaakte artikelen na orderbevestiging niet altijd geretourneerd kunnen worden, omdat door speciale maten en vormen dit voor ons vaak onverkoopbaar is geworden, wel willen wij graag meedenken om het product voor u nog aan te passen. Verder wijzen wij u op de bepalingen zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Contactinformatie
* verplicht veld

*
*
Terug
Copyright © 2019 ZinkArt Designed by Mooiwurk.nl